Karar seçim sonrası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Karar seçim sonrası


 

Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden Camspor’un kaderi, TFF seçimlerinden sonra belli olacak.

Ali ŞANLI

 

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim Kurulu  TFF seçim öncesi toplantı yaptı. Toplantıya Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TASKK Genel Başkanı ve TFF Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş'ta katıldı. Toplantıda Amatör liglerin son durumu ve bazı konular gündeme alındı.

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş'ın Bölgesel Amatör Ligde  Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen takımlar içinde yer alan Mersin Camspor'un Bölgesel Amatör Lige çıkmak istemesini ve dilekçesini gündeme aldığı öğrenildi. TASKK yönetimi Haziran ayı sonunda yapılacak TFF seçimlerinin ardından kararlarını açıklayacağı öğrenildi.

CAMSPOR NE İSTİYOR

Bilindiği gibi Depremlerden en çok etkilenen 2 ve Mersin ekiplerinin mücadele ettiği 7'inci grupta maçlar yarım kalmıştı, daha sonra yapılan açıklama ile lig lideri doğrudan 3'üncü lige alınmıştı. Play-off maçları sonunda 1 takım daha üst lige çıkarılmıştı. İl sıralamasında 2'inci olan ve Süper Amatör'den gelen 2'inci takımın oynadığı baraj maçı ise oynanmamıştı. Camspor ise bu konuda mağdur edildiğini düşünerek TFF'ye başvurdu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA