Kick Boks Takımımız madalyalarla döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kick Boks Takımımız madalyalarla döndü


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Kick Boks Takımı, Tokat’tan madalyalarla döndü.

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversitelerarası Kick Boks Şampiyonası’nda Mersin Üniversitesi (MEÜ) sporcuları iki altın, dördü bronz olmak üzere toplamda altı madalya kazandı.

9-11 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde 36 üniversiteden yaklaşık 196 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonaya MEÜ’den; 4 sporcu K-1 Rules, 1 sporcu Full Contact, 2 sporcu Kick Light ve 2 sporcu Point Fighting olmak üzere toplam 9 sporcu ile müsabakalara katıldı. Başarılı maçlar yapan MEÜ’lü sporcular iki adet altın ve dört adet bronz madalya kazandı.

Mersin Üniversitesi Kick Boks takımı antrenörü Arş. Gör. Gizem Akarsu, Mersin’in mücadele sporlarında öncü illerden biri olduğunu ve sporcularının mücadeleleriyle kenti ve MEÜ’yü en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Bir sonraki turnuvada daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini belirten Arş. Gör. Akarsu, her tür spor faaliyetlerinde kendilerine desteğini esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar başta olmak üzere, Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Koca ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Şampiyonda Antrenör Arş. Gör. Gizem Akarsu önderliğinde sporcular; Sefa Kısacık 54 kg K-1 Rules (Türkiye Şampiyonu), Ömer Faruk Yabaş, 71 kg Full Contact (Türkiye Şampiyonu), İbrahim Türetken, 60 kg K-1 Rules (Türkiye Üçüncüsü), Zelal Kızılbuğ, 55 kg Point Fighting (Türkiye Üçüncüsü), Melike Avşar, 60 kg Point Fighting (Türkiye Üçüncüsü), Doğa Yavuz, 50 kg Kick Light (Türkiye Üçüncüsü), Onur Antepli, 67 kg K-1 Rules, Oğulcan Demirhan, 71 kg K-1 Rules ve Ecem Aynur Bolat, 55 kg Kick Light mücadele verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA