Var mısın yok musun? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Var mısın yok musun?


 

ALİ ŞANLI

Yeni Mersin İdman Yurdu'nda başkan bilmecesi devam ediyor. Ligin son maçında evinde Yomraspor'u geçerek şampiyonluğa ulaşan Kırmızı Lacivertli yönetim maçın ardından istifa etmişti. Basın aracılığı ile istifasını duyuran ancak kulübün resmi yayın organlarında istifa ile ilgi hiç bir açıklama yapmaması kafaları karıştırıyor.

Şampiyonluk maçının ardından istifa etiğini dile getiren daha sonra resmi açıklama yaparak istifa ettiğini duyuran basın sözcüsü Halim Yiğit'ten sonra başkan Metin Saltık'ın da açıklama yapması bekleniyor. Fakat şampiyonluk maçının ardından haftalar geçmesine rağmen başkan Metin Saltık'ın sessizliğini koruması, olumlu olumsuz açıklama yapmaması spor camiasınıda ikiye böldü.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Başkan Metin Saltık'ın devam edip etmeyeceğini net bir şekilde dile getirmemesi kulüpte bir çok şey askıya alınmasına neden oldu. Şampiyonluk kutlaması olup olmayacağı, şampiyonluk kupasının ne zaman alınacağı, yeni hocanın kim olacağı ve en önemlisi transfer konusunda sessiz kalınması taraftarını ayrıca üzüyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA