Lider tamamladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lider tamamladı


 

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'ncü lig Kadınlar Futbol Liginde Mersin ekiplerinin mücadele ettiği 12'inci grupta Mezitli Mercanspor ligi lider tamaladı. 12'inci grupta mücadele eden Mezitli Mercanspor, Mersin Camspor, Galataspor,Kavaklıspor ve  Tarsus Gençlerbirliğispor şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor. Haftanın maçında ise Mersin Camspor ile lider Mezitli Mercanspor karşılaştı.

6 golün atıldığı karşılaşmayı Camspor 4-2 kazanarak puan farkını 9'a indirdi. Mercanspor Camspor'a mağlup olmasına rağmen 21 puanla liderliğini sürdürdü. İlk mağlubiyetini alan Mercanspor ligi lider tamamlamayı garantiledi. Liderin yakın takipçisi Camspor ise ligde 4'üncü galibiyetini alarak 12 puana ulaştı.

Ligde kötü performans gösteren Tarsus Gençlerbirliğispor evinde Kavaklıspor'a 1-0 mağlup olarak ligin dibine demir attı. Kavaklıspor 10 puan ile 4'üncü sırada yer alırken Galataspor topladığı 11 puan ile ligi 3'üncü sırada bitirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA