Yeni Mersin İdman Yurdu’na ceza geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni Mersin İdman Yurdu’na ceza geldi


 

Geçen hafta oynan Yomraspor karşılaşmasında, Kırmızı Lacivertli taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle Yeni Mersin İdman Yurdu’na 45 bin 500 TL para cezası kesildi.

Barış ÇOBAN

 

Geçen hafta Mersin’de EXENPAY Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş.’nin sahasında oynanan, MİY – Yomraspor karşılaşmasında, MİY taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle TFF, MİY’e toplamda 45 bin 500 TL para cezası kesti. Maçın bitiminin ardından, şampiyon olan MİY’i tebrik etmek için sahaya inen Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ile diğer AKP’li vekiller, MİY taraftarı tarafından protesto edilmişti.

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde: “EXENPAY Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, 20.05.2023 tarihinde oynanan EXENPAY Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Yomraspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, mensuplarının ve taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada EXENPAY Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 17.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Yomraspor Kulübünün, 20.05.2023 tarihinde oynanan EXENPAY Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Yomraspor TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 7.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA