Hatayspor’dan Mersin’e jest | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hatayspor’dan Mersin’e jest


 

Önümüzdeki sezon iç saha maçlarını Mersin’de oynayacağı açıklanan Atakaş Hatayspor’da, Teknik Direktör Volkan Demirel yaptığı açıklamada formalarda Mersin takımının renklerini de kullanacaklarını söyledi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Yaşanan deprem felaketini yakından hisseden illerin başında gelen bu sezon ligden çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor, önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başladı.  Deprem felaketi nedeniyle Spor Toto Süper Lig hakları saklı kalmak üzere ligden çekilen Atakaş Hatayspor, yeni sezonda Mersin’de sahaya çıkacak.

Youtube’de yayınlanan L1Üçgen programına katılan Atakaş Hayatspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mersin stadyumunun Türkiye’nin en güzel stadyumu olduğunu söylerken farklı bir müjde daha verdi. Demirel: ‘’Mersin halkının bize bakış açısını gördüm. Onlara bir sürpriz söylemek istiyorum. Gelecek sezonda giyeceğimiz formalardan bir tanesini Lacivert-Kırmızı olan Mersin renkleriyle yapacağız. Bunu hem bizi misafir ettikleri hem de samimiyetlerine karşılık vermek için artık sizin de takımınız olduk demek adına yapmak istiyoruz’’ dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA