Gelin, hep birlikte değiştirelim! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gelin, hep birlikte değiştirelim!


 

Mersin Seçim Güvenliği Platformu, yurttaşlara oy kullanma ve sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.

Barış ÇOBAN

 

Mersin Seçim Güvenliği Platformu, Özgecan Aslan Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasıyla yurttaşlara oy kullanma ve sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı. Açıklamada, “Haydi Mersin oy ver, çocuklarımız ve geleceğimiz için oyuna sahip çık” yazılı pankart açıldı. Açıklamayı platform adına Eğitim Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül okudu.

 

“EMEK BİZİM, OY BİZİM, GELECEK HEPİMİZİN”

Eğitim Sen Mersin Şube Başkanı Mahmut Sümbül, yurttaşları 28 Mayıs’taki seçimlerde oy kullanmaya ve sandıkları korumaya çağırdı.

Seçim öncesi koşulların adil olmadığını, kamu kaynakları ve gücünün iktidardan yana kullanılarak muhalefetin sindirilmeye çalışıldığını belirten Sümbül, antidemokratik bir süreci yaşadıklarını söyledi. 20 yıldır TÜİK’in yayımladığı doğru olmayan enflasyon rakamlarıyla ücretlerinin ve satın alma güçlerinin azaldığını söyleyen Sümbül, “İktidar sermayeden yana politikalarını emekçilerin sömürüsünü derinleştirip alabildiğine güvencesizleştirerek sürdürmekte, yoksullaştırdıklarını artık açlığa mahkum etmektedir. Bir avuç insanı zenginleştirirken topluma açlığı ve sağlıksızlığı dayatan bu iktidardan kurtulmak için, kadınların özgür oldukları, şiddet nesnesi kılınmadıkları, sahiplendirilip öldürülmedikleri yarınlar için, gençlerimizin yurt bulamadıkları için tarikatlara, cemaatlere teslim olmadıkları, geleceksiz kalmadıkları günler için, doğanın ve geleceğimizin tahrip edilmemesi için, yerüstü ve yer altı kaynaklarımızın yağmalanmaması için, salgınlarda, depremlerde yüz binlerce insanımızı kaybetmemek için, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitiminin çağın gereklerine uygun bilimsel niteliğe ulaşması için, özgür, özerk ve bilim üreten üniversiteler için, yurttaşlarımızın demokratik iradesine saygı duyulduğu güzel günler için, basın üzerinde yaratılan baskıcı politikalara son vermek için, insan hakları ihlallerinin olmadığı yarınlar için, güvenli ve güvenceli çalışma ortamlarının sağlandığı ve kötü çalışma koşullarının düzeltildiği yarınlar için, işsizliği azaltmak, atama ve işe alımlarda ayrımcılığa dur demek için, herkesi 28 Mayıs tarihinde seçimlerde oyumuzu kullanmaya ve sandıklarımızdaki oylara sahip çıkmaya çağırıyoruz. Gelin, hep birlikte değiştirelim!

Emek bizim, oy bizim, gelecek hepimizin!” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA