VEKİLLER SINIFTA KALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VEKİLLER SINIFTA KALDI!


 

Mersin’i vuran sel afete dönüştü! Ancak daha 11 gün önce seçilen vekiller sahaya inip sel mağdurlarının sesi olmayı gerek görmedi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’deki önceki gün sabaha karşı yağan yağmur sel afetine dönüştü. Bazı derelerin taşması sonucu bir çok ilçede taşkınlar yaşandı. Araçların sular altında kalırken, ev ve işyerlerini de önce sel ardından çamur vurdu. Tarım arazileri de bu afetten büyük ölçüde etkilendi. Özellikle hasat döneminde olunan sert çekirdekli ürünlerin olduğu bahçeler ile hasada hazırlanan çiftçiler büyük kayıplar yaşadı. Akdeniz ile Tarsus arasındaki bölgede yer alan küçük baş hayvan üreticilerinden tavuk çiftlikleri adeta çamura gömüldü.

 

Ancak tüm bunlar yaşanırken daha seçileli 10 gün olan vekiller ilk sınavda sınıfta kaldı! 13 milletvekilinden sahaya tek inen AKP’li Bakan Nureddin Nebati olurken oda Vali Ali Hamza Pehlivan ve Cumhur İttifakı belediye başkanları ile kendileri bölgelerinde inceleme yapmaktan öteye gitmedi. Bu durum kentet tepkiye neden olurken çiçeği burnunda taze vekillerin Mersin’in yaşadığı afeti görmeyerek, vatandaşın özellikle de üreticinin sesi olmayı gündemlerine almaması eleştiri konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA