Mersinli sanatsever Kerem Görsev ile buluşacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli sanatsever Kerem Görsev ile buluşacak


 

Mersin Uluslar arası Müzik Festivali organizasyonunda kent, caz sanatçısı/ besteci/ piyanist Kerem Görsev’i ağırlayacak. Görsev’in “Lost Ghost Project” isimli son albümü canlı olarak ilk kez Mersin’de sanatseverlerle buluşacak.

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin (MDOB) kuruluşunun 10’uncu yılında Mersin Uluslararası Müzik Festivali olarak yola çıkan ve 2007’de EFA’ya (Avrupa Festivaller Birliği) üye olarak 2022’de 22’inci programını tamamlayan organizasyon, 2023 yılı etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu yaptığı yazılı açıklama ile yeni döneme dair etkinliklerini kamuoyuyla paylaştı. Açıklamada, “Festivalimiz 21 yıldır, her yıl dolu dolu programları ile bugüne kadar 6 kıtadan, 35 ülkeden 123’ü yabancı olmak üzere 287 farklı sanatçı ve toplulukları ağırlamıştır. 2023 yılı festival çalışmalarına  yıl içi ara etkinlikler ile devam eden festivalimiz 23 Mayıs 2023 Salı günü akşamı değerli caz sanatçısı/ besteci/ piyanist Kerem Görsev ve ekibini ağırlayacak.  

Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Yenişehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek olan ve Kerem Görsev’in son albümü (Lost Ghost Project) canlı olarak ilk defa Mersin’li sanatseverlerle buluşacak. Quinted (beşli) formatındaki orkestrada, Kerem Görsev’in piyanoda bizlerle olacağı etkinlikte; Engin Recepoğulları - Tenor saksafon, Bulut Gülen- Trombon, Volkan Hürsever- Kontrabas, Ferit Odman- Davul’da performans sergileyecekler.

Ülkemizde ilk kez ilimiz Mersin’de sunulacak olan konser, 23 Mayıs Salı akşamı 8’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA