İYİ Parti, nerede nasıl yanlış yaptı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti, nerede nasıl yanlış yaptı?


 

İYİ Parti’nin seçimlerde hüsran yaratan çöküşüne Milletvekili seçilen Kocamaz’dan, “Bizler İYİ Parti olarak hem Türkiye’de hem de Mersin’de maalesef beklediğimiz sonucu alamadık. Tüm teşkilatlar, adaylar ve partililer olarak şapkayı önümüze koyup nerede, nasıl bir yanlış yaptık diyerek bunu daha sonra sakince sorgulamamız ve değerlendirmemiz gerekiyor” çıkışı geldi.

GİZEM EKİCİ

 

İkinci defa genel seçimlere katılan İYİ Parti’nin beklediğinden düşük oy alması partiyi karıştırdı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, aldığı kararla İYİ Parti’deki görevinden istifa etti.

Yüksek oy alması beklenen Mersin’de de düşük oy alarak şaşkınlık yaratan İYİ Parti’nin resmi olmayan sonuçlara göre seçim gecesi 2 vekil çıkarttığı görülürken sabah vekil sayısı 1’e düştü.

 

“DEVLETİN TÜM İMKANLARI KULLANILIYOR”

Milletvekilliği seçimlerinde Mersin’de büyük hayal kırıklığı yaşan İYİ Parti’de kötü sonucun gerilimi sürerken İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, çarpıcı açıklamalarına bir yenisini ekledi.

“Her türlü haksız, hukuksuz ve adaletsiz uygulamalara rağmen, milletimizin engin hoşgörüsü ve sağduyusuyla kavgasız, gürültüsüz bir seçim sürecini tamamlamış bulunuyoruz.                                                             Bu bizim en büyük tesellimiz!” diyen Kocamaz, “Bir taraftan devletin tüm imkanlarını, bürokratlarını, elemanlarını, araçlarını kullanan iktidar kanadı, diğer tarafta tüm bunlardan mahrum, dezavantajlı muhalefet.

Ayrıca devletinin bütün imkanları ve kurumları ile güven vermeyen ve insanların kafasında soru işaretleri bırakan açıklamalar!

Bu durum her ne kadar yasalmış gibi görünse de çok adaletsiz bir uygulama ve kul hakkıdır.

Geride kalan seçimde bütün sıkıntılara rağmen herhangi bir nahoş hadise yaşanmamış olması Milletimizin ferasetini ve asaletini gösteriyor.

 

“ŞAPKAYI ÖNÜMÜZE KOYUP NEREDE, NASIL BİR YANLIŞ YAPTIK DİYEREK DEĞERLENDİRMEMİZ GEREKİYOR”

Bizler İYİ Parti olarak hem Türkiye’de hem de Mersin’de maalesef beklediğimiz sonucu alamadık. Hayırlısı olsun.

Bizim de tüm teşkilatlar, adaylar ve partililer olarak şapkayı önümüze koyup nerede, nasıl bir yanlış yaptık diyerek bunu daha sonra sakince sorgulamamız ve değerlendirmemiz gerekiyor.

Sahada gördüklerimizin, duyduklarımızı sandığa yansıtamamış olmamız hepimiz için bir hayal kırıklığı oldu.

Her şeye rağmen, seçim kampanyası süresince zamanını ayırarak, iyi niyetle ve samimi olarak gece gündüz demeden bizlerle çalışan, gayret gösteren, emek veren, ter döken herkese teşekkür ediyorum.  Allah cümlenizden razı olsun. Beni de bana güvenenlere karşı mahcup etmesin.

 

HER ŞEY BİTMEDİ

Henüz her şey bitmiş değil! 28 Mayıs’ta bu ucube tek adam sistemini değiştirmek için gayretlerimizi sürdürmek mecburiyetindeyiz. Zira bir buçuk yıllık çalışma ve bin 2300’ün üzerinde maddede mutabakata vardığımız konuların hayata geçirilmesi ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçilmesi için bu seçimi almak zorundayız!

Önümüzde 10 günlük bir süre kaldı! Morallerimizi kaybetmeden motivasyonumuzu artırarak çalışmaya devam etmeli, milletimize bu ülkede teröristlere en büyük desteği AKP İktidarlarının verdiğini, PKK ile masaya oturanın, anlaşma yapanın AKP olduğunu, Habur’da, Oslo’da, Dolmabahçe’de yaşananları, FETÖ’ye devleti teslim edenin, kozmik odaya gitmelerine dahi izin vererek devletin gizli belgelerini teslim edenlerin AKP İktidarı olduğunu iyi anlatmalıyız!

Ayrıca henüz maçın bitmediğini, maçın yüzde 49,5-44,5’tan değil 0-0’dan başladığını iyi izah etmeliyiz!” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA