Emeklilere 28 Mayıs çağrısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Emeklilere 28 Mayıs çağrısı!


 

Haber Merkezi

 

2021 Tüm Emekli Sen Mersin Şube Başkanı Hüseyin Kurt, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçim i ikinci tur seçimi ile ilgili emekliklere sandığa gitme çağrısı yaptı. Kurt, “Bütün üye ve dostlarımızı yarım kalan işimizi tamamlamaya çağırıyorum. Biz emeklileri sefalete mahkum eden bu iktidara 28 Mayıs 2023'te artık yeter git diyeceğiz.

Biliyoruz ki Erdoğan dev medya gücüne, iktidarda olmanın bütün avantajlarına, kamu kaynaklarını seçim propagandası için kullanmasına rağmen istediği sonuca ulaşamadı, zafer kazanamadı.

İKTİDARIN OYLARI AZALDI

Emeklileri derin yoksulluğa, gençlerimizi yaygın işsizliğe, yetişmiş eğitimli insanlarımızı geleceklerini yaban ellerde aramaya mahkûm eden  istibdada karşı halk tepkisinin  güçlendiğini gördük. Gerçek çözümler yerine seçimi kazanmaya yönelik pansuman tedbirlere artık aldanmıyoruz.

 

28 MAYIS 2023'Ü REFERANDUMA ÇEVİRELİM

Seçimi ilk turda bitiremedik ama ikinci tura taşıdık. AKP'nin emeklilerin sorunlarını çözecek iradesi ve niyeti yoktur. İktidarı tekrar kazanırsa bugüne kadar yaptığına devam edecek yoksulluğumuzu artırmaya devam edecektir.

 

28 MAYIS DÜĞÜN BAYRAM OLSUN

Zafere ulaşana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Eşlerimize, oğullarımıza, kızlarımıza, torunlarımıza özgür vatan, demokratik laik cumhuriyet, sömürüsüz emek borcumuz var” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA