Mersinli gençlerin hedefi kupa | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli gençlerin hedefi kupa


 

ALİ ŞANLI

 

U 16 Türkiye şampiyonasında ilk 20 takım arasına kalan Mersin tensilcisi Yenişehir İdman Yurdu'nda şimdi ki hedef ilk 4 içine kalmak. 1'inci turda Nevşehir'de şampiyon olarak bir üst tura çıkmıştı. İlk turda başarılı maçlar çıkaran Mersin temsilcisi adını bir süt tura yazdırmıştı. İlk 20 takım arasına kalan Mersin ekibi Sivas'ta ilk 4'e kalmaya çalışacak. Yenişehir İdman Yurdu Sivas'ta Şırnak, Van ve Elazığ takımlarıyla oynayacak.

Eleme usulü ile oynanacak olan maçların ardından şampiyon olan takım adını son 4 takım içine yazdıracak. Karşılaşmalar 19-21 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Yenişehir idman Yurdu baş antrenörü Bülent Alıcı, ‘Türkiye şampiyonası öncesi yaptığı açıklamada ilk turda başarılı bir futbol sergiledik. Genç yeteneklerimiz ile ilk 20 takım içine kalmayı başardık.

Şimdi ki hedefimiz son 4 takım içinde yer alabilmek. Bize bu yolda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım Türkiye şampiyonasında Mersin'imize kupayı getiririz. Ben gençlerimize güveniyorum, şampiyon olmamız halinde alacağımız kupayı bize inanan, güvenen insanlara adayacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA