Seçer, ‘hayırlı olsun’ demekle yetindi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçer, ‘hayırlı olsun’ demekle yetindi


 

Sık sık 14 Mayıs seçimlerinden Millet İttifakı’nın zafere ile sonuçlanacağı iddiasının karşılık bulamadığı seçim sonuçlarını, “Hayırlı olsun” demekle yetinen Seçer, partisinin beklenenden düşük aldığı oya ilişkin bir değerlendirme yapmaktan kaçındı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapıldı.

 

SEÇER, ‘HAYIRLI OLSUN’ DEMEKLE YETİNDİ

Meclisin gündem dışı konuşmalar bölümünde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık 14 Mayıs seçimlerinden Milet İttifakı’nın zafere ile sonuçlanacağı iddiasının karşılık bulamadığı sonuçlara ilişkin “Seçim sonuçları hayırlı uğurlu olsun” demekle yetindi. Özeleştiri yapmak yerine seçilen milletvekillerine başarılar dileyen Seçer, “14 mayıs 2023 seçimlerini tamamladık. Mersin’imizi temsil edecek yeni milletvekillerimiz seçildi. 28. Dönem parlamentosunda Mersin’i temsil edecek olan vekillerimize hem Mersin hem ülkemiz adına başarılı çalışmalar diliyorum. Mersin için de ülkemiz için de seçim sonuçları hayırlı olsun” dedi.

 

AKP DURUMDAN MEMNUN

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Sadık Türüt de, seçimlere katılım oranından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ayrıca seçim esnasında halkımızı üzecek her hangi bir olayın olmaması, tüm ülkemizde seçimin huzurlu bir ortamda gerçekleşmiş olması da demokrasimizin ne derece geliştiğinin en güzel kanıtı olmuş ve halkımız nazarın da büyük memnuniyet oluşturmuştur” dedi.

 

MHP’DEN BAHAR HAVASI VURGUSU

MHP Grup Başkanvekili Mahmut Tat ise “Dün yaşadığımız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili dün vatandaşlarımız demokratik hakları olan oylarını kullandılar. Bu süre içinde gördüğümüz oy kullanım alanlarındaki vatandaşlarımızın sağ duyulu, nezaketli davranışları ile çok mutlu olduğumuz bir bahar havası gibi kardeşlik ortamında geçen oy kullanma süreci bizleri mutlu etmiştir. Sonuçlar kesinleşmemiştir. Kesinleştikten sonra ülkemize milletimize hayırlı olsun. İnşallah yeni yüzyılda daha güçlü, bölgesinde lider, dünyada sözü dinlenen bir ülke olacak” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA