Kocamaz: kendimizi çek etmemiz gerekiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kocamaz: kendimizi çek etmemiz gerekiyor!


 

Mersin’de oyları düşerek adeta hezimet yaşayan İYİ Parti’de istifalar yaşanırken 1. Sıradan seçilen Burhanettin Kocamaz, “Sahada ulaşabildiğimiz herkes, ‘en iyi liste sizin listeniz’ diyorken, maalesef o listeden bir tek milletvekili çıkabiliyor! Yazık! Demek ki, bizim de İYİ PARTİ olarak kendimizi çek etmemiz gerekiyor!” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

İkinci defa genel seçimlere katılan İYİ Parti’nin beklediğinden düşük oy alması partiyi karıştırdı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkan Yardımcısı Özcan Kadıoğlu, aldığı kararla İYİ Parti’deki görevinden istifa etti.

Yüksek oy alması beklenen Mersin’de de düşük oy alarak şaşkınlık yaratan İYİ Parti’nin resmi olmayan sonuçlara göre seçim gecesi 2 vekil çıkarttığı görülürken sabah vekil sayısı 1’e düştü. Ancak yurtdışı oyların sayımının hala sürmesi nedeniyle bu sayının değişebileceği konuşulsa da partinin oylarında düşüş hezimet olarak yorumlandı.

 

2018’E GÖRE OYLARI DÜŞTÜ

Mersin’de 2018 seçimlerinde yüzde 13,64 oy alan İYİ Parti, 153 bin 673 oy ile 2 vekil çıkarmıştı.

2023 seçimlerinde ise oyları yüzde 12,11’e gerileyen İYİ Parti 146 bin 158 oy alarak şuan itibariyle 1 vekil çıkarmış durumda.

 

“DEMEK Kİ, BİZİM DE İYİ PARTİ OLARAK KENDİMİZİ ÇEK ETMEMİZ GEREKİYOR!”

Teşkilatın Mersin’de sahaya yeteri kadar inerek, çalışma yapmaması ve adayların da çalışmalarında zayıf kaldığı eleştirileri bu sonuçta etken olarak öne çıktı.  

İYİ Parti Mersin 1. Sıra milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, başarısızlığı kabul ederek, “Daha önce de söylediğim gibi dün 14 Mayıs Seçimleri yapıldı. Vatana millete hayırlı olsun.

Sonuçlarla ilgili bir hayal kırıklığı yaşadığımız doğrudur! Ancak bu saatten sonra yapacak bir şey yok! Sonucu kabullenmek zorundayız!

Sahada ulaşabildiğimiz herkes, ‘en iyi liste sizin listeniz’ diyorken, maalesef o listeden bir tek milletvekili çıkabiliyor! Yazık! Demek ki, bizim de İYİ PARTİ olarak kendimizi çek etmemiz gerekiyor! Aksi takdirde yanlışlarımızda ısrarcı olursak, halka kendimizi kabul ettiremeyiz!

Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA