Mersin Adliyesi’nde gerilim | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Adliyesi’nde gerilim


 

Cumhur İttifakı’nın itirazlar ile veri girişini geciktirdiği iddiaları Mersin’de de gündeme geldi. Yavaşlatma stratejisinin Mersin Adliyesi’nde gerilime neden olduğu öne sürüldü.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye genelinde 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin veri girişi yavaşlatma iddiaları gündeme geliyor. Mersin’de de bu durumun yaşanması nedeniyle adliyede ki seçim kurullarında gerilim yaşandığı öne sürüldü.

İddiaya göre AKP ve MHP yetkilileri veri girişlerini yavaşlatmak için tartışma çıkardı. Çıkan tartışmanın ardından ise adayların dışarı çıkarıldığı öğrenildi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Mersin 1. Sıra Milletvekili adayı Hakan Güneş, yaşanılan tartışmalara ilişkin “Mersin adliyesi karışık. AKP MHP yetkilileri tüm ilçe kurullarına gelip olay çıkartıyor. Emniyet yetkililerini dinlemiyor sandık sonuçlarının girişini engelliyor zaman kazanmaya çalışıyorlar” sözlerine yer verdi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA