Silifke bir şans daha getirebilir | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke bir şans daha getirebilir


 

ALİ ŞANLI

Süper Amatörün play-off maçlarında yarış nefes nefese sürüyor. Son 2 haftaya girilen play-off'da Mersin Camspor ile Erdemli Belediyespor'un 17'şer puanı bulunuyor. Pla-off'da 3'üncü sırada Mezitli 33 Spor'un 14 puanı bulunuyor. Çarşamba günü Mersin Camspor ile Mezitli 33 Spor oynayacak bu karşılaşma zirve yarışını büyük ölçüde şekillendirecek.

Erdemli Belediyespor ise Çarşamba günü  hedefsiz kalan Akdeniz Belediyespor'u konuk edecek. Play-offCamspor  Akdeniz Belediyespor karşılaşırken Erdemli Belediyespor Mut İdman Yurdu'na misafir olacak. Camspor maçında alacağı puan ya da puanlara göre şampiyonluk yarışı içinde olup olmayacağı belli olacak olan Mezitli 33 Spor son hafta  galibiyeti bulunmayan Mersin 33 FK ile oynayacak.

Camspor ve Erdemli Belediyespor yollarına kazanarak devam etmesi halinde  sezonu aynı puan tamamlayacak. Her iki ekip tarafsız sahada tek maç üzeriden karşı karşıya gelecek. Kazanan direk BAL'a çıkacak.

SİLİFKE HESAPLARI DEĞİŞTİRDİ

Silifke Belediyespor'un şampiyon olarak 3'üncü lige çıkması ise  play-off oynayan Süper Amatör takımlarına bir şans daha getirebilir. Bölgesel Amatör Ligde 3 takımla mücadele eden Mersin Silifke Belediyespor'un 3'üncü lige çıkması ile bu sayı 2'ye düşmüştü. Şuan BAL'da Anamur Belediyespor, Homurlu var. Süper Amatör lig şampiyonu direk çıkarken, play-off2u ikinci sırada tamamlayan bir takımında BAL'a çıkma şansı doğacak. Bu kararı TFF'nin kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA