Tarih yazdılar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarih yazdılar!


 

Silifke Belediyespor, Kırşehir’de Viranşehir Belediyespor’u penaltılarda geçerek, 30 yıl aradan sonra profesyonel lige çıktı. TFF 3. Lige çıkarak tarih yazan Silifke büyük coşku yaşadı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'üncü lige terfi maçların finalinde Silifke Belediyespor ile Viranşehir Belediyespor Kırşehir'de karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasından sonuna kadar etkili oynayan, sayısız gol pozisyonu üreten Silifke Belediyespor gol bölgesinde şansız olunca ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da iyi başlayan Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor 5 defa Viranşehir Belediyespor kalecisi Emrah ile karşı karşıya kaldı. Her defasında başarılı olan, kalesinde büyüyen Emrah maçı uzatmalara götürdü 0-0.

90 dakikası 0-0 eşitlikle sonuçlanan maç 15'er dakikadan 2 devre daha oynandı. Uzatmalarda maçı tek kaleye çeviren Silifke temsilcisi topu ağlarla buluşturamayınca uzatma dakikaları da eşitlikle 0-0 tamamlandı. Seri penaltı atışlarına geçilen maçta her iki ekipte 2 şer penaltı kaçırdı. Penaltı atışlarında da eşitlik bozulmayınca yeni liste oluşturuldu. Bu defa şanslı olan Silifke Belediyespor 12-11 kazanarak adını 3'üncü lige yazdırdı. Silifke Belediyespor daha önce 94-95 sezonunda 1 yıl 2'inci ligde 2 yıl da 3'üncü lige mücadele etmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA