Hüzünlü veda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hüzünlü veda


 

Tarsus İdman Yurdu, kuruluşunun 100. Yılında küme düşerek TFF 2. Lig’den, 3’üncü lige düştü. TİY son maçında evinde Özel İdarespor’a 6-1 yenildi.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2'inci ligde evinde son maçına çıkan Tarsus İdman Yurdu, Bayburt Özel İdarespor ile karşılaştı. Taraftarının son kez önünde oynayan Sarı Lacivertli ekip 6-1 kaybederek hanesine bir farklı mağlubiyet daha ekledi. Kötü bir sezonun ardından 2'inci lige veda eden Tarsus ekibi yine alt yapı oyuncuları ile çıktığı karşılaşmada ilk golü atmasına rağmen karşılaşmayı 6-1 kaybederek taraftarına hüzünlü bir veda sundu.

Haftaya ligde son maçında İnegölspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu aynı zamanda 2'inci lige veda maçı olacak. Yeni sezon hazırlıklarına erken başlayan Tarsus İdman Yurdu bu kötü sezonu unutmak için 3'üncü lig çalışmalara hafta içi alt yapıdan bir oyuncusuna profesyonel imza attırarak ilk transferini de yapmıştı. Tarsus İdman Yurdu 21 puan ile 17'inci sırada son haftaya girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA