Veda maçına çıkıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Veda maçına çıkıyor


 

Kötü yönetim ve beraberinde gelen maddi sorunlar nedeniyle kuruluşunun 100. Yılında kapsına kilit vurulması aşamasına gelen Tarsus İdman Yurdu, evinde Bayburt Özel İdare Spor’u konuk ederek 2. Lige veda edecek!

ALİ ŞANLI

 

TFF 2'inci Ligde son defa taraftarı ile buluşacak olan Tarsus İdman Yurdu'nda yönetim taraftarını maça davet etti. 2'inci ligin tamamlanmasına son 2 hafta kaldı. Sarı Lacivertli ekip bugün evinde son maçını oynayacak. Saat 15.00'da Bayburt Özel İdare takımını konuk edecek. Yönetim maç öncesi sosyal medya hesabından Taraftarını maça davet ederek son kez takımlarının yanında bulunmasını istedi.

 

TARSUSLULARA STADA DAVET

Yönetim sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; ‘Kıymetli Tarsus İdman Yurdu ailesi, takımımız 11 Mayıs Perşembe günü saat 15:00’te Tarsus Şehir Stadı’nda Bayburt Özel İdare Spor’u konuk edecektir. Bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız son maç olacaktır. Bu sebepten ötürü gelecek sezon adına taraftarlarımızı arkamızda görmek ve takımımıza olan desteğine ihtiyaç duyduğumuzdan ötürü siz kıymetli taraftarımızı Perşembe günü Tarsus Şehir Stadı’nda görmeyi arzu ediyoruz.

 

‘TİY’İN, TARSUS İDMAN YURDU’NDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR’

Gençlerimiz ile zorluklar içinde mücadeleyi geride bıraktığımız bir sezon oldu. Görülenden çok görülmeyen problemlere çözüm üretmek adına elimizden gelenin fazlasını yaptığımız bir sezonu geride bırakıyoruz. Başkanlık sürecimde takımımıza bir kuruş para girişi olmazken, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile yaptığımız maddi destek ile işleri yürütmeye çalıştık.

Takımımız en iyi döneminde bile deplasmana gidecek parayı bulmak konusunda sıkıntı çekerken bizler düşmüş takımımızı ezdirmemek adına her deplasmana sorunsuz götürdük ve en iyi otellerde konaklattık. Siz kıymetli taraftarlarımızdan tek isteğimiz şu an ki süreçte sadece yanımızda olmanız. Perşembe günü gelin ve takımımıza destek olun. Tarsus İdman Yurdu’muzun Tarsus İdman Yurdu’ndan başka dostu yoktur.

 

‘BU BÜYÜK CAMİA ESKİ İHTİŞAMLI GÜNLERİNE DÖNECEK’

Gelecek sezon ile ilgili planlarımızı da en kısa zamanda bir canlı yayın ile siz taraftarımız ile paylaşacağız. Elimizden ne geliyorsa bin fazlasını yaptığımızı bilin. Bize güvenin ve destek olun er ya da geç bu büyük camia eski ihtişamlı günlerine dönecektir. Projelerimiz var, proje üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Tüm çıkarımız Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaati için. Tekrar tekrar söylüyorum, Perşembe günü takımımızı yalnız bırakmayın ve maç gelin takımımızın yanında olun.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA