Seçim malzemesi olmaktan öteye gidemiyoruz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçim malzemesi olmaktan öteye gidemiyoruz!


 

Mersin’in yıllardır beklediği hizmetler seçim tartışmalarına malzeme olmaktan öteye gidemiyor. Büyükşehir meclisinde MESKİ üzerinden eleştirilen CHP’li Vahap Seçer, karşı hamle olarak 14 Mayıs’a günler kala Pamukluk Barajı üzerinden AKP’li Bakan Nebati’ye çattı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in yıllardır hak ettiği ancak alamadığı hizmetler siyasi kavgaların seçim malzemesi olmaktan öteye gidemiyor. CHP’li Büyükşehir yönetimindeki MESKİ’ye yönelik yoğun hizmet eleştirisi sonrası iktidara Pamukluk Barajı üzerinden yüklenildi. Bu kısır kavgalar Mersin’e bir şey kazandırmazken siyasilerin kayıkçı kavgası ile gün geçirmesi ketin sorunlarının büyümesi ile büyük kayba neden oluyor.

 

ELEŞTİRİ YAĞMURUNUN ŞEMSİYESİ NEBATİ OLDU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ’nin mayıs ayı genel kurul toplantısında, adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bunun üzerine Seçer karşı hamle olarak, 14 Mayıs’a günler kala Pamukluk Barajı üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı olan AKP Mersin 1. Sıra milletvekili adalı Nureddin Nebati’ye çattı.

Bakan Nebati’nin, yerel bir televizyon kanalında ‘hemen ishale hattını başlatıyoruz. 2 milyar TL hazır, yalnız Mersin Büyükşehir Belediye başkanına duyurumuzdur içme suyu arıtmasını oda yapsın’ dediğini anımsatan Seçer, “Sayın bakan siz sular idarisinin hangi koşullarda olduğunu, finansman dengelerinin ne olduğunu, kredi bacaklarını gayet iyi bilseniz böyle bir şey söylemenizsiniz. Milyarlık tesisi, günü kurtararak, içme suyu sağlayan bir kurum alacak bunu yapacak. Bu mümkün değil. Ama seçim haftası olduğu için bunları noktalıyorum. Ben eminim 15 Mayıs’tan sonra bunlara gerek kalmayacak” yanıtı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA