Sona yaklaşıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sona yaklaşıldı


 

Sona yaklaşılan Mersin Süper Amatör Lig play-off maçları çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig play-off maçlarında son 2 haftaya girildi. Haftanın en önemli maçında lider ile en yakın takipçisinin maçında tek gol çıktı. Akdeniz Belediyespor rakibine gol yağdırırken Mersin 33 FK bu haftada galibiyetle tanışamadı. Mezitli 33 Spor az olan şampiyonluk şansını diri tutmak için çıktığı karşılaşmada rakibine 3 gol atarak zirve inadını sürdürdü.

 

LİDER KAYBETTİ

Lider Mersin Camspor haftanın en önemli karşılaşmasında Erdemli Belediyespor ile karşılaştı. Erdemli'de oynanan karşılaşmada ev sahibi maçın favorisi olarak sahaya çıktı. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Erdemli temsilcisi  attığı tek gol ile karşılaşmayı  1-0 kazanıp liderle aynı puana geldi. Her iki ekibinde 17 puana ulaşırken ikili averajda Erdemli öne geçti.

Camspor aldığı bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışında büyük ayara aldı.Mavi Beyazlı ekip hafta sonu evinde zirve yarışının içinde var olmaya çalışan Mezitli 33 Spor ağırlayacak. Lider Camspor'u yakalayan Erdemli Belediyespor ise Alt yapı ağırlıklı kadroyla mücadele eden Akdeniz Belediyespor'la oynayacak.

 

ZİRVE İNADI SÜRÜYOR

Mezitli 33 Spor az olan şampiyonluk şansını son haftaya kadar taşımak için çıktığı karşılaşmayı rahat kazanarak zirve yarışını sürdürdü. Kendi sahasında Mut İdman Yurdu'nu konuk eden Mezitli temsilcisi rahat bir doksan dakika çıkardı. Mut İdman Yurdu ağlarına 3 gol bırakan Mezitli 33 Spor karşılaşmayı 3-0 kazanıp rakiplerin puan kaybetmesini bekledi. Ancak lider maçını kaybetse de diğer şampiyonluk adayı Erdemli'nin kazanması taraftarını üzdü.

Son 2 haftaya Camspor ve Erdemli'nin 3 puan gerisinde takibini sürdüren Mezitli ekibi hafta sonu lider Camspor'a konuk olacak. 6 puan değerinde ki karşılaşmayı  kazanıp Erdemli Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde hedefsiz kalan Mut İdman Yurdu Belediyespor geriye kalan 2 haftada iyi futbolun yanı sıra genç oyunculara şans verecek.

 

AKDENİZ FARK ATTI

Play-off'a erken havlu atan Akdeniz Belediyespor daha çok genç oyunculara şans vererek artık gelecek sezonu düşünmeye başladı. Kendi sahasında ligde henüz galibiyeti olmayan Mersin 33 FK'yı ağırlayan Akdeniz Belediyespor rakibine gol oldu yağdı. İyi oyunun yanı sıra rakibine 6 gol atan Akdeniz Belediyespor karşılaşmayı  6-1 kazandı.

Topladığı 8 puanla son iki haftaya 4'üncü sırada giren Mavi Beyazlı ekip hafta sonu Averajla lider olan Erdemli Belediyespor'a konuk olacak. Mersin 33 FK kendi sahasında Mut İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek.

  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA