Erdemli’de öğrenciler için ‘Bahar Şenliği’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’de öğrenciler için ‘Bahar Şenliği’


 

HÜSEYİN YILDIZ

 

Mersin'in Erdemli ilçesinde çocuk gelişimi öğrencileri tarafından "Bahar Şenliği" etkinliği düzenlendi.

Erdemli Ertuğrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından 75. Yıl Anaokulu ve Elif Bulut Anaokullarında “Bahar Şenliği” etkinlikleri gerçekleştirildi. Yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı, halka oyunları ve çeşitli oyunların yer aldığı şenlikte anaokulu öğrencileri gönüllerince eğlendi.

Oyun alanını ve stantları gezen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, düzenlenen etkinliğin, çocukların farklı ortamlarda oyun oynaması açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Bu tür etkinlikleri alan öğrencilerine katkı sağlaması bakımından da çok kıymetli buluyoruz. Düzenlenen etkinlikler için Okul müdürü Mustafa Tat başta olmak üzere, Çocuk Gelişimi alan şefi Zeynep Dere ve alan öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

"BİRLİKTE HEM EĞLENDİK HEM ÖĞRENDİK"

Teorik olarak işlenen derslerin yanında uygulamaya yönelik etkinliklerde gerçekleştirdiklerini ifade eden alan şefi Zeynep Dere ise "Bahar şenliği olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi geleneksel olarak her yıl daha geniş bir şekilde yapmayı planlıyoruz. Öğrencilerimize güzel bir deneyim oldu, birlikte hem eğlendik hem öğrendik. Çocuklar tüm stantlara yoğun ilgi gösterdi. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Her şey çocuklarımız için” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA