MİY şampi… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY şampi…


 

Evinde Karşıyaka’yı 1-0 geçen Yeni Mersin İdman Yurdu, şampiyonluğa koşuyor. Haftaya deplasmanda oynayacağı Gümüşhane Temsilcisi 1954 Kelkitspor’u yenmesi ve rakiplerinin de kaybetmesi halinde şampiyonluk kutlaması yapacak.

Ali Şanlı

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş 32. Hafta kapsamında Karşıyaka’yı konuk etti, Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 6 bine yakın seyirci izledi. Her iki ekibin de tutuk başladığı karşılama temposuz sürdü. Zaman zaman her iki ekipte cılız ataklarla gol bulmaya çakıştı. Ancak her iki ekipte kale önlerini kalabalık tutunca gol pozisyonu vermedi. Kırmızı Lacivertliler dakika 43’te gole çok yaklaşsa da beceriksiz forvetleri topu ağlarla buluşturamadı. MİY şampiyonluk yolunda ki maçlarından en kritik olanını beraberlikle tamamladı.

ARANAN GOL 53’TE GELDİ

İkinci yarıya ilk yarı oranla daha iyi futbol sergileyen MİY, 53. Dakikada geldi. Ömer Önder’in gölü ile 1-0 öne geçen Kırmızı Lacivertliler, zor olan maçı kolaya çevirdi. Attığı tek golle maçı kazanan Mersin ekibi şampiyonluk yokunda son 2 haftaya büyük avantajla girdi. Karşıyaka karşısında güzel futbol olmasa da 3 puanı alan Mersin İdman Yurdu, haftaya deplasmanda alacağı galibiyet ver rakiplerinin kaybetmesi halinde şampiyonluk kutlaması yapacak.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA