Olmak yada olmamak maçı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olmak yada olmamak maçı!


 

Mersin İdman Yurdu tarihinin en önemli maçına çıkacak! Kazanırsa büyük ölçüde 2. Lig kapısını aralayacak olan Kırmızı Lacivertliler, kaybetmesi halinde ise işini zora sokacak!

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. ligin 32'inci haftasında kritik maça çıkıyor. Evinde İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı konuk edecek olan Kırmızı Lacivertli ligin bitimine son 3 hafta kala kayıp yaşamak istemiyor. 61 puan ile haftaya lider giren Mersin temsilcisi play-off için mücadele eden Karşıyaka Mersin Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

 Ligin tamamlanmasına 3 hafta kala her iki ekip için bu karşılaşma 6 puan değerinde. Mersin İdman Yurdu kazanması halinde son 2 haftaya en yakın rakibi önünde 2 puan ile girecek. Konuk ekibin kazanması durumunda play-off şansını sonra ki haftalara taşıyacak. Karşıyaka 48 puan ile 7'inci sırada bulunuyor.

 

CEZA GELDİ

Takım Karşıyaka maçına odaklanmışken TFF'den kötü haber geldi. Geçen hafta oynanan Eskişehirspor Mersin İdman Yurdu maçında öncesi ve sonrası çıkan olaylardan dolayı TFF Mersin İdman Yurdu'na para ve deplasmanda 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde; “Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. ’nin, 30.04.2023 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. ’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 resmi müsabakayı deplasmanda seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA