Silifke ve Anamur karşı karşıya | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke ve Anamur karşı karşıya


 

Bölgesel Amatör Lig’de 2 ve 7’inci grup takımlarının oynadığı 3’üncü lige terfi maçlarının ardından 7’inci grubunun finalistleri Silifke Belediyespor ile Anamur Belediyespor oldu.

Ali Şanlı

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı 2 ve 7’inci grup maçları yarım kalan Bölgesel Amatör Lig’de, heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Geçen sene BAL’a yükselen 7’inci grupta mücadele eden Mersin ekiplerinden Anamur Belediyespor ile grubunu lider olarak tamamlayan Silifke Belediyespor, TFF’nin aldığı kararla 3’üncü lige çıkma fırsatı yakaladı.

BAL’da heyecanın yeniden başlaması ile 3 gündür oynanan maçların ardından Mersin temsilcileri rakiplerini geçerek grup finalisti oldu.

Silifke Belediyespor Gaziantepgücü engelini attığı 4 golle 4-0 gibi farklı skorla geçti. Rahat bir galibiyetin ardından adını finale yazdırdı. Diğer Mersin ekibi Anamur Belediyespor ise Araban ekibini attığı tek golle 1-0 yenerek Silifke Belediyespor’un rakibi oldu. İki Mersin ekibi Cumartesi günü saat 15.00’da karşı karşıya gelecek. Bu maçın galibi 2’inci grubun finalisti ile oynayacak. Farklı bir kentte oynanacak finalin ardından şampiyon olan takım 3’üncü lige çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA