Gökmen Akyürek MTOSB başkanlığına aday | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gökmen Akyürek MTOSB başkanlığına aday


 

AKY Technology İcra Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı için 25 Mayıs’ta yapılacak seçimlere adaylığını açıkladı. Akyürek, “Mersin sanayisinin üretim üssünde eksikleri gidermenin ve hatalı uygulamalardan dönmenin zamanı geldi. Mersin sanayisinden çalınan 19 yılın hesabını sormaya geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Yaklaşık 1 yıl boyunca süren görüşmelerde yüzlerce iş insanının desteğini arkasına alan Gökmen Akyürek, yönetiminde yer alacak 18 sanayiciden Ferhat Gürüz, Fahrettin Aşut, Mustafa Kayın, Mehmet Şimşek Turgay Altıntaş ve Melih Mis ile değerlendirme toplantısında buluştu. Görüşmenin ardından adaylığını açıklayarak projelerini anlatan Akyürek, OSB için hayati önem taşıyan çalışmaların hayata geçirilmemesi nedeniyle mevcut başkanı eleştirdi. Akyürek; üreten, katma değer sağlayan Mersin’in üretim üssünde olması gereken hizmetlerin eksik bırakıldığını, sanayicilerin yanlış uygulama ve eksik hizmete kurban edildiğini aktardı.

Mevcut başkanın 19 yıllık görevi süresince tamamlanmayan tüm projelerden sorumlu olduğunun altını çizen Akyürek, “Lokasyonu ve potansiyeli açısından çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden kentimiz sanayisinin kalkınması, akılcı projelerle mümkün olabilir. Dünyanın sanayi 4.0 devriminde kat ettiği mesafeye ulaşmamız için teknolojik altyapıyı ve inovatif çözümleri sanayicimizin hizmetine sunmalıyız. Ancak geride bıraktığımız süre içerisinde bahsettiğimiz konulardan uzak bir yönetim anlayışıyla idare edilmemiz, Mersin’e zaman kaybettirdi. Şu ana kadar MTOSB’de yapılan hataları telafi etmek, Mersin sanayicisinin sorunlarını çözerek yüzlerinin gülmesini sağlamak ve gelecek nesillere ışık olmak için bu göreve talibiz” diye konuştu.

Gökmen Akyürek ve yönetimi, projelerini ilerleyen günlerde düzenlenecek basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracak, yönetim hatalarını, yapılamayanları ve Mersin’in geri kalma nedenlerini anlatacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA