Adaletli dağıtılmalı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Adaletli dağıtılmalı


 

Seçim öncesi Mersin sporu da unutulmadı. Ancak Mersin’deki 310 spor kulübüne yönelik bakanlıktan 11 milyon 210 bin TL desteğin kulüplere nasıl adaletli dağıtılacağı merak konusu oldu.

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, “Tesis Yatırımları ve Spor Kulüplerine Destek Programı” kapsamında Mersin’de “Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım” teslim töreni düzenlendi. Ancak kentte faaliyet gösteren toplam 486 spor kulübünden Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporcu sayısı, katıldığı faaliyet ve branşları dikkate alınarak seçilen 316 faal spor kulübüne 7 milyon 710 bin TL nakdi yardım, 3 milyon 500 bin TL değerinde ayni yardım (spor sırt çantası, şort-tişört takımı, yağmurluk, antrenman yeleği) olmak üzere toplamda 11 milyon 210 bin TL yardım verildi.

Ancak nakdi yardımların spor kulüplerine hangi kriterlere göre dağıtılacağı merak konusu oldu.  

Hazine ve Maliye Bakanım, AKP Mersin 1. Sıra milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati ve Vali Ali Hamza Pehlivan’ın katılımıyla düzenlenen törene katılımı yoğun oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA