3’üncü lige son bilet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3’üncü lige son bilet


 

Mersin’in BAL’daki temsilcileri Silifke ve Anamur ekipleri, Konya’da 3. lig için sahada mücadele veriyor!

ALİ ŞANLI

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı 2'inci ve 7'inci grup maçları yarım kalmıştı. TFF'nin aldığı karar ile 2 ve 7'inci grubun liderlerini direk 3'üncü lige alınmış, ilk 6 içinde ki takımları ise tek merkezde oynanan maçlar sonunda şampiyon olanı 3'üncü lige alınmasına karar verilmişti. Konya'da oynanan ilk tur maçlarında Anamur Belediyespor Adana Vefa takımını 1-0 geriye düştüğü maçta 4-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Anamur 3'üncü lige terfi maçlarının 2'inci maçında ki rakibi bu defa Araban Belediyespor oldu. Mersin ekibi bu turu da geçmesi halinde Silifke Belediyespor Antepgücü galibi ile karşılaşacak. Bu maçı da kazasız atlatması halinde adını finale yazdıracak. Her iki karşılaşma da bugün oynanacak.

Öte yandan Anamur Belediyesi bugün oynanacak Araban Belediyespor maçı için otobüs kaldıracağını duyurdu. 4 Mayıs günü saat 15:00'da Konya/Selçuklu'da oynanacak maça gitmek isteyen Anamurlulara saat 08:00'da Anamur Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz otobüs kaldırılacağı duyuruldu.

 

TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI...

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Konya'da oynanan maçta takımını yalnız bırakmayarak, tribünden takımı destekledi.

Anamur Belediyespor'un attığı her golden sonra büyük sevinç yaşayan Kılınç, maçın ardından sahaya inerek futbolcularla sevincini paylaştı. Yolun sonu şampiyonluk diyen Başkan Kılınç, “Takımımıza güveniyoruz. Sezon başından bu yana iyi işler yaptık. Artık istediğimiz, hak ettiğimiz yerde olmalıyız. Anamur 3. Lig'i hak ediyor. Futbolcular, teknik heyet ve Yönetimi tebrik ederim. Önümüzde kritik bir maç daha var. O maçı da geçip finalde şampiyon olacağız" diye konuştu.

 

SİLİFKE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

TFF 3'üncü lige çıkmak için son bileti almak isteyen Silifke Belediyespor terfi maçlarında ilk maçına çıkacak. Silifke ekibinin ilk maçında rakibi Gaziantepgücü olacak. Gaziantepgücü normal sezonu 5'inci sırada tamamlamıştı. Silifke Belediyespor ise topladığı 32 puan ile 2'inci sırada kendine yer bulmuştu. Silifke Belediyespor Gaziantepgücü karşılaşması bugün saat 15.00'da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA