İkincilikle avunuyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İkincilikle avunuyor!


 

İki yıldır Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) göğüs sponsoru olan ve büyük başarılar hayali kurarken iki dönemdir şampiyonluğu ve son olarak da Avrupa Kupasını Fenerbahçe’ye kaptıran Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in avuntusu dikkat çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan ancak sadece Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, ligde ve Avrupa Kupaların da ise rakibi Fenerbahçe'ye boğun eğdi.

Avrupa'da ilk olarak EuroBasket Women finalinde rakibi Fenerbahçe'ye 40 puan farkla mağlup olan ÇBK, taraftarına büyük üzüntü yaşattı. Bu finalden bir hafta sonra Türkiye şampiyonluğunda Fenerbahçe'yle oynadığı seri maçlarda 3'te 0 çeken Çukurova, bir finali daha Fenerbahçe'ye kaptırdı.

 

TESELLİYİ FENER’DE BULDU!

Hedeflediği 3 kupadan sadece 1'ni alabilen ÇBK'yı savunmaya çalışan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ikincilikle avundu.

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübümüzün hem ülkemiz de hem de Avrupa'da çıktığı bir yol vardı. Sezonu 3 kupayla kapatma hedefimiz vardı ama Cumhurbaşkanlığı kupasında kaldık. Üzülsek mi yoksa sevinsek mi diye bilemediğim dediğim konuda şu sonuç itibariyle Avrupa ikincisi olduk. Avrupa şampiyonlu olabilirdik, tesellimizde şu; birinciliği bir Türk takımına, Fenerbahçe'ye kaptırdık. Ama Fenerbahçe'yle ezeli rekabet kadın basketbolunda devam etti. Türkiye şampiyonluğu da Fenerbahçe'yle oynadık. Orada da ikinci olduk. Şampiyonluk olabilirdi. Bu bir ilk ama. Bir Anadolu takımının Avrupa ikincisi olduğu bir ilki yaşıyoruz. Bu bir başarı. Ama finale çıkma başarısını ev sahibi Prag takımını yenerek çıktık. Ama son maçı kazanamayınca bir şeyler eksik kalıyor Tarih şampiyonları yazıyor. Keşke biz de şampiyonları yazıyor. Keşke biz de şampiyon olabilseydik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA