Son düzlüğe girildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Son düzlüğe girildi


 

Lider Mersin Camspor zorlu Mut deplasmanından 3 puanla dönerek son 4 haftaya avantajlı girdi. Liderin yakın takipçisi Erdemli Belediyespor ise Mersin’de Mersin 33 FK ’yı 2-0 yenerek lideri takip etmeyi sürdürdü. Günün son maçı olan Mezitli 33 Spor Akdeniz Belediyespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligin play-off maçalarında ikinci yarının 2'inci maçları 1 haftanın ardından oynandı. Lider Mersin Camspor zorlu Mut deplasmanından 3 puanla dönerek son 4 haftaya avantajlı girdi. Liderin yakın takipçisi Erdemli Belediyespor ise Mersin'de Mersin 33 FK 'yı  2-0 yenerek lideri takip etmeyi sürdürdü. Günün son maçı olan Mezitli 33 Spor Akdeniz Belediyespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

 

CAMSPOR İNANDI

Play-off lideri Camspor zorlu Mut deplasmanından istediğini alarak döndü. Rahat bir 90 dakika çıkaran  Mavi Beyazlı ekip bulduğu 4 golle 3 puanın sahibi oldu. Play-off'un bitimine 3 hafta kala en yakın rakibi önünde 3 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Camspor hafta sonu yakın takipçisi Erdemli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 6 puan değerinde ki karşılaşma Erdemli'de oynanacak.

Evinde Camspor'a 4-0 kaybeden Mut İdman Yurdu Belediyespor şampiyonluk şansını kaybederek lige havlu attı. Mut İdman Yurdu Belediyespor ise hafta sonu Mezitli 33 Spor konuk olacak.

 

ERDEMLİ TAKİPTE

14 puanla lider Camspor'u yakından takip eden Erdemli Belediyespor zorlu deplasmandan galip ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Mersin'de Suni Çim saha da karşı karşıya gelen ekipler başa baş oyun sergiledi. Gol bölgelerinde daha becerikli olan Erdemli Belediyespor karşılaşmayı 2-0 kazanarak şampiyonluk umutlarını korudu.

Hafta sonu evinde lider Camspor'u konuk edecek olan Erdemli temsilcisi 6 puan değerinde ki karşılaşmayı kazanarak son 2 haftaya eşit puanla girmeye çalışacak. Erdemli Belediyespor'a kaybeden Mersin 33 Spor 3 puanla son sırada kaldı.

 

MAÇ İPTAL OLDU

Mezitli 33 Spor Akdeniz Belediyespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Her iki takımında hazır bulunduğu sahada saha çizgileri çizilmediği için maç iptal oldu. Hafta içi tertip komitesinin alacağı kararla maçın oynanacağı tarih belli olacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA