Bu defa da suçlu; rakip ve futbolcular! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu defa da suçlu; rakip ve futbolcular!


 

Haber Merkezi

 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda, beklenmedik Eskişehirspor yenilgisi tartışmaları beraberinde getirdi. Camiadan özellikle Teknik Direktör Ersin Aka’ya tepki yağarken kulüp yönetimi, futbolcuları eleştirerek, saha içi ve dışında yaşanan olaylarla ilgili ise rakibi sorumlu gösterdi.

İşte kulüpten yapılan açıklama, “Dün karşılaştığımız Eskişehirspor müsabakasında sergilediğimiz ruhsuz mücadele ve kötü futbol sonucunda aldığımız yenilgi ile Şehrimizi ve Taraftarlarımızı üzdüğümüz ve hayal kırıklığına uğrattığımız için özür dileriz.

Şehir olarak; inancımızı kaybetmeden, moralimizi bozmadan, aldığımız talihsiz yenilgiyi şampiyonluk yolunda bir yol kazası olarak düşünerek, Pazar günü evimizdeki Karşıyakaspor müsabakasına odaklanmaya ihtiyacımızın olduğu gerçeğiyle Taraftarlarımızdan ricamız bu müsabakaya hep birlikte motive olmamız ve Pazar günü stadı şölene çevirmemizdir.

Eskişehirspor taraftarlarının, centilmenlik dışı davranışlarıyla, Takımını desteklemeye kendi imkanlarıyla gelen Taraftarlarımıza uyguladığı alçakça saldırıyı lanetliyor, maç esnasında tribünde ve protokolde 90 dakika boyunca Taraftarımızı provoke ederek tribün olaylarına sebebiyet vermelerinden dolayı kınıyoruz.

Ayrıca Eskişehir Emniyeti’ne bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor; ancak bazı polis memurlarının orantısız güç kullanarak Taraftarımıza  ve Yöneticimize uyguladığı şiddeti kınıyor, yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Takımını yalnız bırakmayarak, her deplasmana olduğu gibi sevdasının peşinden Eskişehir’e gelerek 90 dakika boyunca susmayan Mersin’in gururu Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuza minnet ve teşekkür borçluyuz.

Dünü geride bırakarak yarına hazırlanıp Şanlı İdman Yurdu’muzu 2. lige hep birlikte taşıyacağımıza olan inancımızı ifade eder, saygılar sunarız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA