MİY ateşle oynuyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY ateşle oynuyor!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi basının eleştirilerine cevap vermekle meşgul olurken takım Eskişehir’den 2-1 mağlup dönerek şampiyonluk yolunda tehlikeli bir kayıp yaşadı!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş., ligin 31. Haftası kapsamında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk oldu.

Hafta içi yerel basın cevap yetiştirmek için enerjisini harcayan Kırmızı Lacivertli ekip duvara tosladı. Haftalardır kötü futbola çare bulmak yerine yan yollara giren MİY’e faturayı ligin dibinde ki Eskişehirspor kesti.

 

KÜTAHYA İLE PUAN FARKI 2’YE İNDİ

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşma zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Rehavete kapılan lider Kırmızı Lacivertli ekip, kötü oyunuyla ilk yarıyı 0-0 kapatarak devre arasına girerken ikinci yarı rakip kabus gibi çöktü.

Eskişehir’in baskısını attırması le 55 ve 57’inci dakikalarda Onur Arı’nın ardı ardına attığı gollerle şaşkına dönen MİY, toparlanmakta zorlandı. Rakibine ancak 73’üncü dakikada Tunç Murat Behram’ın golüyle yanıt verebilen Mersin İdman Yurdu ekibi, bastırsa da Eskişehir’in sertleştiği maçtan galibiyet ile çıkamadı.

Mersin İdman Yurdu şampiyonluk öncesi 2-1 mağlup olarak kritik bir kayıp yaşarken en yakın rakibi 59 puana sahip Belediye Kütahyaspor’un, Karaköprü’yü 1-0 yenmesi ile aradaki fark 2’ye indi.

Ligin en üstünde yer alan takımla ligin en altında olan takım arasında oynanan maçı en altta ki takımın kazanması camiada büyük tepkiye neden oldu. Lider Mersin İdman Yurdu ligin dibine demir atana Eskişehirspor’a kaybederek rakibine can suyu olurken Şampiyonluk yatışında büyük avantajını kaybetti.  

 

YENİ RAKİP KARŞIYAKA!

Mersin İdman Yurdu önümüzdeki hafta 7 Mayıs Pazar günü evinde 48 puana sahip 7’inci sıradaki Karşıyaka SK ile karşılaşacak. MİY’in en yakın rakibi Kütahyaspor ise Eskişehirspor’u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA