Hatasını görmedi hedef gösterdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hatasını görmedi hedef gösterdi!


 

Kurumsal yönetim hatası sergileyerek kulüp başkanı, basın sözcüsü ve teknik direktör dururken sportif direktöre takımla ilgili basın açıklaması yaptıran Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ yönetimi, hatasını görmek yerine gazeteciyi hedef gösterdi!

Haber Merkezi

 

Şampiyonluğa az zaman kala atılan her adımın, yapılan her açıklamanın önemli olduğu dönemde Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ, de kulüp başkanının, teknik direktörün, basın sözcüsünün yapacağı açıklamayı sportif direktörün yapması kafaları karıştırdı. Başkan Metin Saltık’ın her fırsatta “Kent destek olmuyor, yalnız bırakıldık” dediği günlerde kulüpte sıradan birinin, hocanın da önüne geçerek açıklama yapmasına yönelik gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Hediye Eroğlu’nun haberi kulüp tarafından, kurumsal yönetim hatası olarak ele alınmak yerine, hedef gösterildi.

MİY’den yapılan yazılı açıklama ile taraftarın önüne atılan gazete ve gazeteci, hedef gösterilerek, kulübün aslında kurumsal yönetimde sergilediği başarısız yönetim örneği bir kez daha sergilenmiş oldu.

Kulüp yönetiminin kamuoyunu bilgilendirmek ve eksiklerden, yanlışlardan ders alınarak daha başarılı bir sportif temsil için çabalaması gerekirken gerek gazetece ve gazetecileri hedef göstermesi, gerekse de taraftar ile karşı karşıya getirmesinin tehlikeli sonuçlar doğrulabileceğini düşünmeden hareket etmesi Mersin kamuoyunda ve basın camiasında tepki çekti.

Kulübün, basın özgürlüğüne müdahale olarak da yorumlanan tutumunun Mersin’e, sportif gelişime darbe vuracağı düşünülmeden sergilenen tutum nedeniyle Saltık ve yönetimine eleştiri ve tepki yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA