Silifkeli hocalar BAL’da! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeli hocalar BAL’da!


 

Haber Merkezi

 

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'inde şampiyon olan Emirdağspor, Sandıklıspor ile oynadığı Playoff out maçını 2-0 kazanarak adını Bölgesel Amatör Lige yazdırdı.

Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme başarısı gösteren Emirdağspor’u çalıştıran Silifkeli hocalar, Teknik Direktör Gürsoy Turan ve yardımcı antrenör Selahattin Ahmet Çergin maç sonunda büyük mutluluk yaşadı.

 

“HEDEFİMİZE ULAŞTIK, MUTLUYUZ”

Ligi şampiyon olarak bitirip, Sandıklıspor’u da yenerek Bölgesel Amatör Lige yükseldikleri için sevinçli olduğunu belirten Emirdağspor Teknik Direktörü Gürsoy Turan, “Sezon boyunca iyi çalıştık, antrenmanlar, çalışmalar yaptık, sahada mücadele ettik ve playout maçında Sandıklıspor’u da yenerek Bölgesel Amatör Lige yükseldik. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Yöneticilerimiz, Emirdağ halkı, taraftarlarımız, iş adamlarımız, esnaflarımız her zaman bizleri destekledi, yanımızda oldular teşekkür ediyorum. Ayrıca Silifkeli dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan da sosyal medya ve telefonlar aracılığı ile tebrik mesajları aldık, çok teşekkür ederim. İnşallah Bölgesel Amatör Ligde de başarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Teknik Direktör Gürsoy Turan’ın Yardımcı Antrenörü Silifkeli Ahmet Çergin ise, “Gürsoy hocamızla birlikte hizmet ve şampiyonluk için Emirdağ’a geldik ve şu ana kadar hedeflerimiz doğrultusunda yürüdük. Emirdağspor Bölgesel Amatör Ligi hak ediyordu ve hakkı olanı alarak Bölgesel Amatör Lige çıktık. Bugüne kadar bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Emirdağspor’lı futbolcular ilçe meydanında davul ve zurna ile karşılanırken, hatıra fotoğrafları çekildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA