Dayanışma Konseri geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dayanışma Konseri geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştı


 

Mersin’de düzenlenen dayanışma konserinde elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmeleri A.Ş’nin işbirliğiyle sanat eğitimi gören depremzede öğrenciler yararına düzenlenen Dayanışma Konseri’nde elde edilen gelir, 06 Şubat Depremleri nedeniyle yaşadıkları kentleri terk etmek zorunda kalarak göç eden ve eğitimini Mersin’de sürdüren öğrencilere ulaştırıldı.

Sanat Etkinlikleri Derneği çatısı altında gerçekleştirilen konserde elde edilen gelir ise Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi ve Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı olmak üzere her iki okulda tespit edilen ihtiyaç sahibi 32 öğrenciye toplam 200 bin TL nakit para olarak teslim edildi.

Sanat Etkinlikleri Derneği’nden yapılan açıklamada, “Mersin Uluslararası Müzik Festivali, başta Mersin Liman İşletmeleri olmak üzere toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini göstererek hem salonumuzu dolduran, hem de askıda bilet uygulamasıyla destek veren Mersinli sanatseverlere teşekkürlerini borç bilir” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA