MİY’den tesis atağı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’den tesis atağı


 

Haber Merkezi

 

Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi yıllardır tepki çeken tesis eksikliğini gidermeye yönelik önemli bir adım attı. Kulüpten yapılan açıklamada, Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri Yenileme, Genişletme ve Modernizasyon Projesi’nin başlatıldığı açıklandı.

Açıklamada şu ifadeler yer verildi; “100 yıllık tarihi bir geçmişe sahip Şehrimizin markası Yeni Mersin İdman Yurdu’muzu modern bir tesise kavuşturuyor ve bir ayıbımızı daha ortadan kaldırmanın müjdesini vermek istiyorum.

Kulüp Başkanımız sayın Metin Saltık ve Yönetim Kurulumuzun uzun süreden beri üzerinde çalıştığı, Mersin Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan öncülüğünde ‘Prof. Dr. Aziz Sancar Tesisleri Yenileme, Genişletme ve Modernizasyon Projesi’ni hayata geçiriyoruz.

Böylelikle Şehrimiz modern bir futbol tesisine kavuşuyor.

Bugün itibariyle projemizin ilk adımını atarak çalışmalara başladık.

MİY efsanesi sayın Hacı Bayram Birinci’nin ‘kalıcı başarılar için tesis, tesis, tesis’ düşüncesini ve hayalini gerçekleştirecek olmanın gururunu yaşıyoruz.

İleriki günlerde Değerli Basınımız, Taraftarlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte proje tanıtımını gerçekleştireceğiz. Mersinimize ve camiamıza hayırlı olsun” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA