Silifke Belediyesinde sözleşme sevinci | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyesinde sözleşme sevinci


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyede çalışan 90 kadrolu işçinin sendika sözleşmesini imzaladıklarını söyledi.

Başkanlık makamında sendika ve işçi temsilcileriyle bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediyemizde kadrolu işçi statüsünde çalışan 90 arkadaşımızı yakından ilgilendiren sendika sözleşmesini imzaladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm belediye çalışanlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sendika ve işçi temsilcilerimizle birlikte yaptığımız değerlendirmeler sonucu bizde belediye olarak çalışan işçilerimizin maaşlarında önemli artışlarda bulunduk. Çalışanlarımız daha fazlasını hak ediyor ama eldeki imkanlara göre en iyisini vermeye gayret ettik.  Belediyemizde çalışan tüm arkadaşlarımızın haklarını korumak ve daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak benim öncelikli görevlerim arasındadır.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çalışan personelimizin haklarının korunması, daha sağlıklı ve verimli bir ortamda çalışmalar yapmaları için elimden  ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Çünkü biz tüm çalışanlarımızla birlikte bir aileyiz. Birbirimizin mutluluğunu ve üzüntüsünü birlikte paylaşıyoruz. Hem işçi kardeşlerimizi memnun edelim hem de onların sosyal hayattaki yaşantılarına katkımız olsun diye böyle güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Alacakları ücretlerin her kuruşunun kendilerine helali hoş olmasını diliyorum” dedi.

Hak-İş Konfederasyonu Karaman İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Karaman Şube Başkanı Mustafa Karakaş’ta konuşmasında, imzalanan sözleşmenin Silifke Belediyesinde çalışan 90 kadrolu  işçiye ve sendikalarına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özellikle işçilerimizin alın terini zamanında ödeyen ve bizi burada bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Silifke belediyemizde görev yapan 90 kadrolu işçimizin toplu iş sözleşmeleri için Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve işçi temsilcilerimizle bir görüşme yaptık ve uzlaşı içerisinde bir anlaşmaya vardık. İnşallah bu sözleşme hayırlara vesile olur. İşçilerimiz tabii her şeyin en güzelini hak ediyorlar, şehirlerin görünmez kahramanları. Hangi taşı kaldırırsanız işçinin bir emeği var. Belediye başkanımızda böyle merhametli olunca işçilerin hakkı zamanında ödeniyor. Onlar da birlik beraberlik huzur içerisinde şehirlerine hizmet ediyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan hizmetlerin hayırlara vesilesi olmasını diliyorum. Bugün imzaladığımız toplu iş sözleşmesinin de işçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah kazancınızı ailenizle birlikte huzur içerisinde harcamayı nasip etsin” diyerek hazırlanan toplu iş sözleşmesini Başkan Altunok’la birlikte imzaladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA