Limanda yoğun mesai | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Limanda yoğun mesai


 

İskenderun Limanı’nın depremde gördüğü hasar ve yangın sonrası izdiham yaşanan Mersin Limanı’nda dünyanın bir çok ülkesinden 39 gemi ile gönderilen 242 yardım tırının afet bölgesine sevkiyatı devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Liman sahası ve Serbest Bölgesini ziyaret etti.

Depremden etkilenen illere yakın olması dolayısıyla çok önemli lojistik hizmetler sunan Mersin Limanındaki yoğun yük trafiği her geçen gün artarken, yürütülen çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı ve Liman Mülki İdare Amiri İbrahim Küçük, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Göllüce’den bilgiler alan Vali Pehlivan, dünyanın bir çok ülkesinden 39 gemi ile gönderilen 242 yardım tırının limanda karşılanarak hızlıca afet bölgesine sevkiyatının yapıldığını açıkladı.

Vali Ali Hamza Pehlivan, liman çalışanları ve tır şoförleriyle de bir süre sohbet etti, işlerinde kolaylıklar diledi.

Daha sonra Mersin Serbest Bölge Limanına geçen Vali Pehlivan, incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında, Mersin Serbest Bölge Müdürü Kutluhan Büyükyılmaz’dan bilgiler aldı.

Vali Pehlivan’a, Vali Yardımcısı ve Liman Mülki İdare Amiri İbrahim Küçük, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Göllüce, Mersin Gümrük Müdürü Tayfun Şahin, Serbest Bölge Gümrük Müdürü Haşim Mıdık, Mersin Serbest Bölge Müdürü Kutluhan Büyükyılmaz eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA