BAŞKAN BOZDOĞAN HALKI YALNIZ BIRAKMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN BOZDOĞAN HALKI YALNIZ BIRAKMADI


 

Tarsus Belediyesi depremler nedeniyle geceyi dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlar için tesislerinin kapılarını açtı. Başkan Dr. Haluk Bozdoğan da tesisleri gezerek korku dolu gecede vatandaşları yalnız bırakmadı.

HEDİYE EROĞLU

 

Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07'de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremler afet bölgesi ile Mersin genelinde etkili şekilde hissedildi. Korkuyla evlerinden kaçak vatandaşlar büyük endişe yaşadı. Evlerini dışında bekleyişlerini sürdüren vatandaşlara, geceyi geçirmeleri için Tarsus’ta belediye bünyesindeki tesislerin kapıları açıldı.

 

“BİRİMLERİMİZ, HALKIMIZIN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR”

Tarsus Belediyesi sosyal medyadan yaptığı açıklama ile, “Tüm vatandaşlarımıza duyurulur! Kentimizde de hissedilen deprem sebebiyle, belediyemize bağlı; Gençlik Merkezi, Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi, +1 Kafe, Bilim Eğitim Sanat ve Kültür Akademisi, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi, Taziye Evleri birimlerimiz, halkımızın kullanımına açılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi yineliyoruz” dedi.

 

BAŞKAN HALKI YALNIZ BIRAKMADI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da, deprem nedeniyle belediyenin güvenli toplanma alanı olan birimlerinde konuk edilen vatandaşlar ile bir araya geldi.

Korku dolu gecede vatandaşları yalnız bırakmayan Bozdoğan, “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA