MİY sahaya indi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY sahaya indi


 

Yeni Mersin İdman Yurdu, deprem nedeniyle ertelenen liglere yeniden start verilmesi ile ertelenen Edirnespor maçının 5 Mart tarihinde oynanabileceğinin açıklanması ile sahaya indi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), deprem felaketi nedeniyle ertelenen liglerde maçların oynanacağı yeni tarihleri duyurması ile takımlar hazırlıklara başladı.

TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Takımı da, lig için hazırlıklarına haftsonu gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Deprem öncesi 12 Şubat 2023 Pazar günü oynayacağı Edirnespor maçı 5 Mart tarihine ertelenen MİY, bu maçı da kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Ligde 46 puan ile lider olan MİY, 24 puan ile düşme hattında zorlu günler geçiren Edirnespor’u evinde olmanın avantajı ile yenmenin hesaplarını yapıyor.

 

TAKIMA TAKVİYE GELDİ

Deprem nedeniyle lige ara verilen dönemde kadrosuna takviye yapmayı ihmal etmeyen MİY, 2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında takımıda forma giyen Furkan Güneş ile 1.5  yıllık sözleşme imzaladı.

 

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Öte yandan kulüp, deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için başlattığı açık artırmada Chris David imzalı formayı 10 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Slam Tekstil İşletme Sahibi Halil İbrahim Aşan’a sattı. Mersin İdman Yurdu camiası duyarlılığından dolayı Slam Tekstil İşletmesine teşekkür etti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA