Mersin’de otobüsler afetzedelere ücretsiz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de otobüsler afetzedelere ücretsiz


 

Mersin’e gelen depremzedeler, afetzede belgesi ile belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacak.

Haber Merkezi

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 10 ilde büyük yıkım yaşanırken bu bölgelerden tahliye edilen ve bulundukları illeri terk etmek isteyenlerin öncelikli adresi olan Mersin’de gelenlere yönelik hizmetler artıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kente gelen depremzedelerin, afetzede belgesi ile belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanması için karar aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya platformu olan Twitter’dan yaptığı açıklamada, Mersin’e gelen afetzedelerin belediyeye ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacağını söyledi.

Seçer’in Twitter’dan yaptığı açıklama şu şekilde: “Kentimize gelen ve afetzede belgesi olan vatandaşlarımız belediyemize ait toplu taşıma araçlarımızın seferlerinden ücretsiz olarak yararlanacaktır. Vatandaşlarımızın belgesini göstermesi yeterli olacaktır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA