Spor camiası yasta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Spor camiası yasta


 

Tüm ülkeyi derinden etkileyen depremler spor camiasını da derinden vurdu. Mersin spor camiasından pek çok isim depremlerde yakınlarını kaybetmenin acısını yaşadı.

ALİ ŞANLI

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok il de hissedilen depremler sonucu can kayıplarının, yaralıların olması ve devam eden arama kurtarma çalışmaları nedeniyle tüm ligler ertelenmişti. Günler geçtikçe depremin zararları her geçen gün artıyor.

Mersin’de de yoğun şekilde hissedilen depremler nedeniyle vatandaşlar günlerdir evlerine giremiyor. Tüm ülkeyi derinden etkileyen deprem spor camiasını da derinden vurdu. Mersin Süper Amatör Lig’de İdman Yurdu 1925’de oyuncu menajer olarak görev yapan, daha önce Mersin İdman Yurdu’nda da oynayan Mahmut Metin kuzenlerini kaybetti.

Bir kayıpta Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir yaşadı. Demir’in ablası İslahiye de enkazdan çıkarılmış fakat ameliyat sırasında vefat ettiği öğrenildi. Süper Amatör Lig takımlarından Karacailyas Veteranlar Kulübünde oynayan Mustafa Akı’nın birinci derecede yakınlarının enkaz altında öğrenildi. Yetenekli oyuncu haberi alır almaz kara yolu ile Hataya gittiği öğrenildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA