Mersin’deki yaralılar için çağrı merkezi kuruldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’deki yaralılar için çağrı merkezi kuruldu


 

Deprem bölgelerinden Mersin’e getirilen yaralı depremzedeler hakkında bilgi almak isteyen yakınları için çağrı merkezi kuruldu. Bilgi almak isteyen 0324 223 71 81 numaralı çağrı merkezini arayabilecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaralanan depremzedeler Mersin’deki sağlık tesislerinde tedavi altına alınıyor. Yaralılar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar Sağlık Bakanlığı’nın 184 bilgilendirme hattına başvurabilirken Mersin İl Sağlık Müdürlüğü’nün de kente gelen hastalara dair bilgilendirme amacıyla bir çağrı merkezi kurdu. Müdürlükten yapılan açıklamada, “6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan depremin yaralarını sarmak ve enkaz altında kalan yaralılarımızın güvenli bölgelerde tedavilerini sağlamak için Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere devletimizin tüm kurum ve kuruluşları canla başla mücadele etmektedir.

Deprem bölgesinden ilimiz sağlık tesislerine nakledilen yaralılarımız hakkında yakınlarının bilgi alabilmesi amacıyla 7/24 hizmet verecek 0324 223 71 81 numaralı çağrı merkezimiz hizmettedir” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA