TİY maça altyapı ile çıkacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY maça altyapı ile çıkacak


 

Pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecek olan Taruss İdman Yurdu, maça altyapı ile çıkacak. Yönetim Pazartesi günü çalışmaların sonlandırılması ile Düzce Cam Düzcespor maçına hazır olan kadroyla çıkılacağını açıklayarak destek istedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2’inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu komadan çıkmak için çözüm arıyor. Bir çok defa kongre yapan, sürekli başkan değiştiren, bir çok oyuncusunu gönderen Tarsus İdman Yurdu ikinci yarıya umutlu girmek için çaba harcıyor. Devre arasına topladığı 20 puanla 14’üncü sırada giren Sarı Lacivertli ekip ikinci yarının ilk maçında evinde Anagold 24 Erzincanspor ile oynayacak.

Anagols 24 Erzincanspor ile Pazar günü saat 14.00’da karşılaşacak olan Tarsus temsilcisi bu karşılaşmaya transfer yasağından dolayı alt yapı oyuncuları ile çıkacak.

 

LİSANSLAR DÜZCE CAM DÜZCESPOR MAÇINA YETİŞECEK

Tarsus İdman Yurdu yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bilindiği üzere takımımız Pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecektir. Bizler için çok önemli olan sezonun ikinci yarısında takımımızın alacağı her puanı önemsiyor ve puan veya puanlar almak için son ana kadar mücadele edecek futbolcu yapılanmasına gidilmektedir. Takımımız transfer çalışmalarına başlamış ve birçok futbolcu ile de prensipte anlaşma sağlamıştır. Bugün yapılan çalışmaların planlamamız doğrultusunda ilerlememesinden ötürü Kulüp Başkanımız Cem Kavalcı’nın da konuk olduğu televizyon programında belirttiği gibi Anagold 24Erzincanspor maçına çok kıymetli gençlerimiz olan altyapı futbolcularımız ile çıkmak durumundayız. Pazartesi günü çalışmalarımızın sonlandırılması planlanmakta ve bir sonraki maçta tüm lisans çalışmalarımızın sonlanacağını Düzce Cam Düzcespor maçına hazır olan kadromuz ile çıkılacağının bilinmesini isteriz. Bizler üzerimize düşen tüm çalışmaları Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatleri doğrultusunda yaparken siz kıymetli taraftarlarımızın da Pazar günü genç futbolcularımıza maçın başından sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Sizden en büyük beklentimiz budur. Şunu belirtmeliyiz ki; Tarsus İdman Yurdu, taraftarı ile bir bütün olduğunda karşısında aşılmayacak engel yoktur” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA