TİY kapanıyor mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY kapanıyor mu?


 

Başkan Cem Kavalcı, “Cuma akşamına kadar 4 milyon TL ödemezsek transfer tahtasını açamayız ve altyapı ile sahaya çıkmak zorunda kalırız. Transfer yasağının kaldırılmaması halinde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nün anahtarı ne yazık ki kentimizin mülki amiri olan sayın kaymakamımıza teslim edilmek üzere hukuki süreci başlatılacaktır” dedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Sezona büyük umutlarla başlayan Tarsus İdman Yurdu kapanmanın eşiğine geldi. Yüzüncü yılını kutlayan TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Sarı Lacivertli ekibin sezon içinde ki kötü performansı, yaşanan ekonomik kriz, futbolcuların maaşını alamadığı gerekçesi ile kenti terk etmesi Tarsus İdman Yurdu’nu kapanma ile karşı karşıya bıraktı.

Basın mensupları ile kulüp binasında bir araya gelen son başkan Cem Kavalcı yaptığı açıklamada “Cuma akşamına kadar 4 milyon TL ödemezsek transfer tahtasını açamayız ve altyapı ile sahaya çıkmak zorunda kalırız. Yeni alınan oyuncularında oynama durumu şüpheli. Transfer yasağının kaldırılmaması halinde Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün anahtarı ne yazık ki kentimizin mülki amiri olan sayın kaymakamımıza teslim edilmek üzere hukuki süreci başlatılacaktır” dedi.

Tarsus İdman Yurdu hafta sonu ligin ikinci yarısının ilk maçında  evinde Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak. Sarı Lacivertli ekip bu karşılaşmaya alt yapı oyuncuları ile çıkması bekleniyor. Tarsus ekibi devre arasına topladığı 20 puan ile 14’ncü sırada girmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA