Her şey play-off için | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Her şey play-off için


 

Son düzlüğe girilen Mersin Süper Lig’de, play-off’a kalma mücadelesi hız kazandı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Lig’de son düzlüğe girildi. A grubunda Mezitli 33 Spor liderliği sevdi, 2 haftadır liderlik koltuğunda oturuyor. Hafta sonu lige tutunmaya çalışan Tarsus Belediyespor’u 3 golle geçerek liderliğini sürdürdü. Lideri yakından takip eden Mersin Camspor ise play-off mücadelesi veren Silifke İdman Yurdu’nu yenerek play-off yolunda bir engeli daha aştı. B Grubunda işler biraz daha karışık 3 takımın gideceği play-off 4 aday olması B gurubunun tansiyonunu yükseltiyor.

 

LİDER KAYIPSIZ İLERLİYOR

A grubunun lideri Mezitli 33 Spor Tarsus deplasmanında 3 puanla dönerek hem liderliğini sürdürdü hem de rakibini ateşe attı. Maçın mutlak hakimi olan Mezitli ekibi baştan sona oynadığı üstün oyununu 3 golle süsleyerek karşılaşmadan 3-1 ayrıldı. 38 puan ile liderliğini sürdüren Mezitli 33 Spor rakibini ise ligin dibine attı.

6 puan ile en alt sırada yer alan Tarsus Belediyespor kısa süre içinde toparlanmaz ise lige veda eden ekiplerin başında gelecek. Lider hafta sonu en yakın takipçisi Mersin Camspor’u konuk edecek.

 

CAMSPOR RAHAT KAZANDI

Liderin en yakın takipçisi, bir maçı eksik olan Mersin Camspor evinde Silifke İdman Yurdu’nu ağırladı. Play-off için mücadele eden iki ekibin karşılaşmasında 3 gol çıktı. Maçın mutlak hakimi olan, baştan sona oyunun kontrolünü elinde tutan Mavi Beyazlı ekip attığı 3 golle 3-0 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Play-off yolunda avantajını koruyan Camspor hafta sonu lidere konuk olacak. Silifke İdman Yurdu ise haftayı BAY geçecek.

 

PLAY-OFF’UN GÜÇLÜ ADAYI OLDU

Haftaya 3’ncü sırada giren Akdeniz Belediyespor Kuvayi Milliyespor engelini 4 golle geçti. Ligde hedefsiz kalan Kuvayi Milliyespor’u rahat geçen Akdeniz Belediyespor karşılaşmayı 4-0 kazanarak play-off yolunda büyük avantaj elde etti. Mavi Beyazlı ekip hafta sonu Tarsus Belediyespor karşılaşmasına çıkacak.

B grubunda 4 takımın play-off için mücadele ettiği ligde yarış nefesleri kesiyor.

 

LİDER ERDEMLİ BELEDİYESPOR

Lider Erdemli Belediyespor hafta sonu Tarsus deplasmanından 3 puanla dönerek kritik haftada liderliğini korumayı başardı. Ligde hedefsiz kalan ekiplerden olan Tarsusspor’a konuk olan Erdemli temsilcisi karşılaşmayı 2-1 kazanarak zorlu haftada 3 puan almayı başardı.İlk 4 sırada yer alan ekiplerin bir birine yakın puanlara sahip olması tansiyonu her geçen hafta yükseltiyor. Erdemli Belediyespor hafta sonu Erdemi derbisinde Erdemlispor ile oynayacak.

 

YÖRÜKLER İNANIYOR

Ligde ikinci sırada yer alan Erdemli Yörükspor zorlu haftada lig ikincisi Mersin 33 FK’yı yenerek haftaya ikinci sırada girdi.Başta sona çekişmeli geçen karşılaşmada Yörükler 2-1 kazanarak play-off yolunda avantajı eline geçirdi. Her iki ekibinde kontrollü oynadığı, zaman zaman net pozisyonlara girildiği karşılaşmayı Yörükspor 2-1 kazanarak avantajlı konuma geçti.

Yörükspor’a 2-1 kaybeden Mersin 33 FK play-off yolunda büyük yara aldı. B grubunda 3’ncü sıraya gerileyen Mavi Beyazlı ekip ligde kalma mücadelesi veren Akdenizgücü ile oynayacak.

 

MUT UMUDUNU KORUYOR

Play-off çemberinin hemen 3 puan gerisinde olan Mut İdman Yurdu Belediyespor lige büyük umutlarla başlayan, ancak umduğunu bulamayan Erdemli Limonspor’u 2-0 yenerek play-off umudunu tazeledi. Mut İdman Yurdu Belediyespor hafta sonu Tarsus deplasmanında Çukurova Birlik FK ile karşılaşacak. Ligde play-off şansı yok denecek kadar azalan Erdemli Limonspor Erdemli derbisinde Erdemli Yörükspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA