MTSO Eğitim Komitesi yol haritasını belirliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO Eğitim Komitesi yol haritasını belirliyor


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 28 No’lu Eğitim Hizmetleri Meslek Komitesi 2023 yılı yol haritasını belirlemek adına ilk adımı attı. Özel Okul sahipleriyle bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinleyen Komite Üyeleri, toplantılarını kurslar, kreşler, rehabilitasyon merkezleri ve sürücü kurslarıyla sürdürecek.

Haber Merkezi

 

MTSO 28 No’lu Eğitim Hizmetleri Meslek Komitesi, tamamlanan seçimlerin ardından çalışmalarına başladı. Komite ilk olarak 2023 yılı çalışmalarına yön vermek adına üyeleriyle bir araya geldi. Bu yıl daha sağlıklı yol alabilmek adına sektörü özel okullar, kreşler, kurslar, rehabilitasyon merkezleri ve sürücü kursları olmak üzere gruplara ayıran Komite, bu sayede her grubun kendisine özel sorunlarını tespit edip sektöre özel çözümler üretmeyi hedefliyor.

İlk olarak özel okul sahipleriyle Komite Başkanı Cahit Tunç ve Meclis üyeleri Tamer Güner ile Ferhat Çakıl moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda özel okulların genel sorunları, yemek maliyetlerindeki artış gibi konular değerlendirilip 2023 yılı beklentileri ele alındı.

 

“ÜLKENİN BEKASI İÇİN EĞİTİM ŞART”

Toplantıda söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, eğitimin önemine dikkat çekerek, böylesi önemli bir sektörün sorunlarının da önemli olduğunu vurguladı. Sektörün sorunlarının çözümü için sektör temsilcilerinin komite ile komitenin de yönetimle diyaloğunu artırmasının önemine dikkat çeken Kızıltan, bu sayede el birliği ile Mersin’deki eğitimi daha ileri taşıyabileceklerine inandığını söyledi. Özel okul temsilcilerine seslenerek, “Ülkenin bekası için eğitim şart. Daha iyi koşullarda yol alabilmek için siz Komite Üyelerimizi çalıştırın ki onlar da bizi çalıştırsın” diyen Kızıltan, geçen dönem tüm meslek komitelerinde çalışma disiplininin oturduğunu hatırlatıp, bu yıl sektörler adına çok daha verimli projeler yürütüleceğine inandığını söyledi.

28 No’lu Eğitim Komitesi’nin yeni üyeleri şu isimlerden oluştu: Komite Başkanı: Cahit Tunç, Başkan Yardımcısı: Hatice Suray, Meclis Üyesi: Tamer Güner, Meclis Üyesi: Ferhat Çakıl, Komite Üyesi: Murat Dayan.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA