Keçiboynuzu gelir oluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Keçiboynuzu gelir oluyor


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde keçiboynuzu rehabilitasyon çalışmaları tamamlandı. Orman Bölge Müdürlüğünün çalışması ile 40 hektar alandaki ürünlerin, Taşçılı Mahallesinde talep eden hane sahiplerine gelir getirici tür olarak dağıtımı yapılacak.

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü rehabilitasyon sahalarındaki keçiboynuzu çalışmaları tamamlandı.

Sahada incelemelerde bulunan Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Ekosistem Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Aslanhan, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, müdür yardımcısı, şefler ve mühendislere muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.

Harnup kalitesini artırmak ve verimi yükseltmek amacıyla Tarsus Tasçılı Mahallesinde 40 hektar sahada yapılan rehabilitasyon çalışmaları ile özellikle bakım, üretim ve tüm faaliyetler için gerekli olan yol sorunu çözülmüş oldu. Bu kapsamda 2 kilometre servis yolu yapıldı.

Keçiboynuzu rehabilitasyon çalışması yapılan 40 hektar alandaki ürünlerin, Taşçılı Mahallesinde talep eden hane sahiplerine gelir getirici tür olarak dağıtımı yapılacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA