Mersin’de yaşayan Malatyalılar federasyona gidiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de yaşayan Malatyalılar federasyona gidiyor


 

Haber Merkezi

 

Federasyon öncesi oluşturulan Mersin Malatya Dernekler Platformu Başkanı Aziz Durdu'nun yaptığı açıklamalar ile toplantıya katılanlar görüşlerini sundular.

Mersin'de bulunan Malatya İl, İlçeleri ve Yöre Dernekleri olarak Haçova Kültür Derneği'nde yapılan toplantı ile Mersin Malatya Dernekler Federasyonu'nun oluşturulması ve 2023 yılında yapılacak faaliyetler programa alındı.

Başkan Durdu, “Toplantıya katılanların ve katılamayan hemşehrilerimizin birlik mesajları bizler açısından çok önemliydi. Gelecek te sosyal, kültürel, finansal alanlarda ve gençlerin, kadınların sorunlarının belirlenmesinde STK'lara çok iş düşmektedir. Mersin'de yaşayan Malatyalılar olarak hem kendi kültürümüzü hem de Mersin'de yaşayanlarla birlikte fikirlerimizi toplumsal değerlere taşımak istiyoruz. Bir araya gelmenin bir başlangıç olduğunun bilinciyle önümüzdeki süreçte her alanda çalışmaların yapılabilmesi açısından önemli bir toplantı gerçekleştirildi” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA