Silifke tarihi mirasını koruyacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke tarihi mirasını koruyacak


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, mülkiyeti belediyeye ait tarihi Sami Göksu evinde  restorasyon çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

İlçeye bağlı Camikebir mahallesinde Sami Göksu’ya ait tarihi evde restorasyon çalışmalarına başladıklarını bildiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Plan ve Proje Müdürü Mustafa Aydan’la birlikte restorasyon çalışmalarını inceleyen Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Mülkiyeti belediyemize ait Camikebir mahallesinde bulunan tarihi Sami Göksu evinde bir restorasyon çalışması başlattık. Restorasyon çalışmasının ardından bu binayı yeniden halkımıza ve kentimize kazandırmayı amaçlıyoruz. Restorasyon çalışması yaparken de eserimizin tüm tarihi özelliklerini koruyoruz. İmkanlarımız dahilinde şehrimizde bulunan tarihi binaları restore ederek gelecek nesillere aktaracağız. Tarihimize ışık tutan bu yapılara sahip çıkmak belediye olarak bizim görevimizdir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA